Om oss

Stockholmsbaserad flyttfirma som fokuserar på service

Välkomna till Bärhjälp, din flyttfirma i Stockholm för en smidigare flytt. Vi har lång erfarenhet inom branschen och känner oss stolta över att kunna erbjuda våra kunder en flytthjälp som är helt baserad på deras behov och budget. Våra medarbetare är alla noggranna i sitt arbete och behandlar dina ägodelar precis som om det vore sina egna, allt för din trygghet.

Vi på Bärhjälp är vad vi heter

Oavsett vad du behöver få buret kan vi erbjuda bärhjälp! Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm, men vi kan även hjälpa dig som kund med flytt i Eskilstuna, Katrineholm, Norrköping/Linköping, Nyköping, Storstockholm och Södertälje. Det kallar vi för en komplett flytthjälp! Våra medarbetare på Stockholm Flyttfirma har tagit fram ett välfungerande system för hur vi arbetar, som effektiviserar processen och gör det enklare för oss att möta dina specifika önskemål.

Om du vill veta mer om vår verksamhet, hur vi arbetar med flytthjälp eller vill få en offert ska du kontakta oss för att få svar på alla dina frågor. Våra engagerade medarbetare återkommer inom kort med svar på dina förfrågningar.